HomeGalerieBlogWorkshop Cinque TerreWorkshop ToskánskoWorkshop Moravské Toskánsko ↗Dárkové poukazyKontakt

Dárkové poukazy

Mezi nejhezčí dárky patří jedinečné zážitky. Představte si: sluníčko vychází, první paprsky začínají vytvářet stíny v krajině, která tím získá svůj třetí rozměr. Takové chvíle dokážou vzbudit vášeň, vyvolat touhu a v nejednom případě i doživotní zapálení pro fotografii. A přesně takové bývají ty nejkrásnější chvíle na fotografických workshopech, které pořádám na jedněch z nejhezčích míst této planety. Vy tyto zážitky můžete prostřednictvím Dárkových poukazů darovat těm, na kterých vám záleží a které milujete.

Na výběr je celá paleta dárkových poukazů zahrnující fotografické workshopy v Toskánsku, Cinque Terre i v Moravském Toskánsku. Ale nejen to, darovat můžete i fotoobraz a díky dárkovému poukazu nechat volbu fotografie i provedení printu na obdarovaném.

Dárkový poukaz Toskánsko

Jak dlouho dárkový poukaz platí?

Nekupujete účast na konkrétním termínu workshopu, i když to v případě zájmu můžete taky.

Dárkový poukaz je platný po dobu 1 roku a dává obdarovanému možnost volby konkrétního termínu. Ve skutečnosti za uplatnění poukazu považuji datum registrace a protože workshopy bývají vypsané až na rok dopředu, faktická doba uplatnění se prodlužuje. Darujete dárkový poukaz pod stromeček v roce 2023 a v listopadu 2024 se obdarovaný může zaregistrovat na podzimní workshop 2025.

Dárkový poukaz Cinque Terre

Je dárkový poukaz zaměnitelný?

Ano je. Pokud věnujete Dárkový poukaz Cinque Terre, může být tento poukaz použit i na účast na workshopu v Toskánsku. Chybějící částku bude muset obdarovaný doplatit.

Můžete také Dárkový poukaz Toskánsko použít například na účast na dvou workshopech v Moravském Toskánsku nebo na dva dny s průvodcem v Moravském Toskánsku. Jediné omezení při takových kombinacích je, že darovanou částku je třeba vyčerpat. Nemůže být předmětem vrácení peněz.

Zaměnitelnost se vztahuje i na fotoobrazy a jejich různá provedení. Dárkový poukaz Cinque Terre můžete uplatnit i na pořízení dvou printů ve výstavním provedení o rozměrech 90x60 cm.

Napadá vás jiná kombinace? Stačí se zeptat.

Dárkový poukaz na fotoobraz

Je dárkový poukaz přenositelný?

Ano je. Na poukazu není uvedeno jméno, pouze na zadní stranu dopisuji variabilní symbol, který slouží pro evidenci uplatnění. Pokud se obdarovaná osoba nemůže zúčastnit, může se zúčastnit kdokoli jiný.

Jak to celé funguje?

- stačí vyplnit formulář a odeslat ho
- následně mailem obdržíte výzvu k úhradě
- po připsání platby Dárkový poukaz odešlu na vámi udanou adresu
- zaslání je možné i přímo obdarované osobě, stačí odpovědět na mail s výzvou a určit osobu pro doručení
- obdarovaný se zaregistruje na workshop a do poznámky připíše, že uplatňuje Dárkový poukaz

Pozor, dobrá zpráva: umím to vše vyřídit i doslova na poslední chvíli! Dárkový poukaz lze zaslat jako PDF a vy ho můžete mít během několika minut.

Dárkový poukaz Moravské Toskánsko

Objednávka



Fotíme po celý rok
Copyright © 2004 - 2024 Emil Čelustka
Informace o ochraně osobních údajů a užití cookies